30 Nisan 2011 Cumartesi

uyku başa bela

Uyumayı çook seviyorum, hatta belki de şu hayatta en çok sevdiğim şeylerden biri. Düşünsenize sıcacık yatakta, gerine gerine yumuşacık yattığınızı, uyuduğunuzu.. daha güzel bir hayal var mı? İtiraf ediyorum bazı günler ofiste bunu hayal ediyorum:)
Neyse, yazmaya başlarken asıl konum bu değildi. Uykuyu ne kadar sevsem de, benim başımın belası:( Nasıl oluyor da her sabah evden çıkarken akşam kesin erken yatıcam diyorum, yatak hayaliyle işe gidiyorum ama akşam gelince uykunun yanından geçmiyorum? Ve yine bu gece de aynı durum, hani bugün erkenden yatacaktım? Yatmak yetmez uyuyacaktım?:(

Başka bir cuma gecesi olsa, kafaya takmam. Genelde de Cuma geceleri geç saatte yatıp 10-12 saat uyurum ama yarın sabah 8:30da büyükadaya gitmek üzere iskelede olmam gerekiyor ve zerre uykum yok şuan:( Hadi bakalım bu uykusuz halde nasıl bisiklete binirlirmiş, nasıl gezilirmiş göreceğiz..
Ve bu gece yatmadan önce dileğim; noolur yarın havalar normale dönsüünn:( güneş göster yüzünü bize!!!

5 yorum:

AnceLik dedi ki...

:)
uykuyu kim sevmeki?biirde şu var;sabah uyandığında uykuya karşı bir hırs oluşuyor,seni "yakalayacam oğlum" tarzı birşey sanırım.eve gelince hoop yatcam diyorsun taattaam uyu gitmiş:Daynısını yaşıyorum bende.yani seni anlayabiliyorum.

valla ben,m de tek dileğim yarın havanın güzel olması.Yarın kasabamızda bahar yürüyüşü varda ehemm:)

€lf dedi ki...

Bu acıklı durumu tek yaşayan ben değilmişim, sevindim:)
bugün şanslıydık, hava çok güzeldi gerçekten.. umarım yarın da güzel olur ;)

Juli dedi ki...

Bence artık yaz gelmeli ve havalar 'hep' güzel olmalı . :)

modafobik dedi ki...

Aynen tam bi uykukoliğiiim ve aynen katılıyorum! Yaz gelsin böhüüü :'(

€lf dedi ki...

hava bu hafta ısınacakmış ama hep bulutlu, hep yağmurlu gösteriyor meteoroloji:( ben güneş istiyorum!