28 Nisan 2011 Perşembe

İyi ki doğdumm gördün mü 24 oldumm!!!


Dün benim doğumgünümdüüüü!!! :)
Doğumgünlerimde hep çok mutlu oluyorum, sanırım ilgi odağı olmayı çok seviyorum:) ama kim sevmez ki? Di mi? :)

Bu sene doğumgünümde beni çook mutlu eden bir olayı burda da paylaşmadan edemedim.. Başka bir şehirde yaşayan çok yakın 2 arkadaşım, kardeşlerim, canlarım, beni çoook mutlu eden bir sürpriz yaptılar.. bizim 2 deli gitmiş bi pasta alıp, üzerine yazılar yazıp, resmini gönderdiler telefonuma.. gerçekten çok duygulandım.. bi de kendi kendilerine mum üfleyip, pasta kesmişler benim için, fotoları da fbta paylaşıp beni taglemişler.. çok tatlılar kabul edin:))


Konu pastadan açılmışken, tabii bi de evde yaptığımız küçük doğumgünü partimin pastası var. Bu da çok yaratıcı ve bi o kadar da lezzetli bir pastaydı. Çevresinde gördüğünüz hamur, fındık ezmesinden yapılmış, üzeri çilekle donanmış, içi de son derece hafif bir kremayla tatlanmış..  Tabiri caizse, lezizdi..

Bunun için de sevdiceğime sonsuz teşekkürü borç bilirim:)) (çok mesafeli bir teşekkür oldu ama herkese açık bir alanda fazla samimiyete gerek yok =P)

 

Ha bi de Nil’in "iyi ki doğdum" şarkısını başlık yaptım.. bu şarkı çıktığında 18 yaşındaydım sanırım.. 25’e daha çok var sanmıştım ama çok da uzak değilmiş..

günler uzun hayat kısa..

sevgilerimle..

1 yorum:

Nil dedi ki...

yapılan sürpriz ve pastan çok sevimliymiş :)
geçmiş doğum günün kutlu olsun :)